PresTeq koolisõiduvöö PerformFree

199.95 

Tootekood: P603
Brand: PresTeq

Laoseis: ettetellimisel

PresTeq PerformFree sadulavöö on uuenduslik ja anatoomiline vöö, mis on välja töötatud nii, et hobune kogeb maksimaalset mugavust ja liikumisvabadust.

Hobuse anatoomia, biomehaanika ja käitumise põhjaliku uurimise tulemusel loodud vöö eriline kuju tagab optimaalse survejaotuse ning hoiab ära liigse surve rinnakule. Koos eriti pehme geelpolstriga valitud aladel annab see teie hobusele võimaluse oma maksimaalset potentsiaali ilma ebamugavuseta sooritada.

Sadulavöö annab esijalgadele rohkem ruumi, luues nõnda rohkem liikumisvabadust. Lisaks tagavad vöö kitsad osad vähem survet hobuse roietele ja lai pind tagab parema surve jaotumise rinnakul. Pandlad asuvad lihaste kinnituste vahel, vähendades survet lihaste kinnitustele endile. Tänu nendele eripäradele ei anna see sadulavöö mitte ainult rohkem liikumisvabadust, vaid parandab ka hobuse mugavust ja segab vähem hingamist.

Sadulavöö on ümarate servadega, mis koos polstriga tagavad optimaalse survejaotuse üle hobuse keha. See aitab vähendada või isegi vältida sadulavöö tundlikkust sadulavöö suhtes. Nende anatoomiliste aspektidega paistab PerformFree sadulavöö oma kategoorias silma ainulaadse valikuna.

55 cm55 cm60 cm60 cm65 cm65 cm70 cm70 cm75 cm75 cm
Puhasta
  •     Naha materjal: taimparknahk
  •     Metallosad: roostevaba teras
  •     Anatoomilise kujuga uuenduslik sadulavöö
  •     Sadulavöö ei takista hobuse esijalgade liikumist. Selle kuju annab esijalgadele rohkem ruumi, võimaldades rohkem liikumisvabadust. Täiendav ruum võimaldab hobusel pikendada sammu
  •     Vöö kitsamad osad vähendavad survet hobuse roietele. Eriti paks ja pehme polster on paigutatud esijalgade vahele, pakkudes hobusele täiendavat mugavust.
  •     Rinnaku juures on vöö laiema pinnaga. See koos materjali paksuse ja geelpolsterdusega tagab optimaalse survejaotuse.
  •     Vööl on kõik ääred ümarad, mis aitab vältida survepunktide tekkimist hobuse nahale ja sidekirmele.
  •     Vööpandlad asuvad Latissimus Dorsi ja Serratus Ventralis’e lihaste kinnituste vahel, vähendades pinget lihaste kinnitustele pingutamise tippkoormuse ajal. Lisaks on sadulavöö varustatud pandlate all oleva geelpolstriga, mis aitab kaasa paremale surve jaotusele.
  •      Keskel on nurgeline rõngas treeningvahendite kinnitamiseks. Lisaks on mõlemal küljel D-rõngad. 
  •      Sadulavöö kummid on peidetud sadulavöö naha alla ja nende järgi on võimalik kontrollida, kas sadulavöö on piisavalt tugevalt kinni. Kui natuke kummi on nähtaval, siis on sadulavöö piisavalt tugevalt. Kui ilmub nähtavale punane osa kummist, on sadulavöö liiga tugevalt kinni.
  •      Vööl on aasad sadulavöö rihmade jaoks. Neid tuleks kasutada sadulavöö nihkumise vältimiseks. Kui sadularihmad asetatakse nende aasade peale, mitte läbi nende, võivad aasad tekitada täiendavaid survepunkte, mis võivad põhjustada hobusele ebamugavustunnet. PresTeqi logoga aas on mõeldud sadulavöörihmade hõlpsaks läbimiseks.
  •     Vöö esiserva kuju võimaldab hõlpsasti paigutada vöö õigesse kohta.
  •     Mis tahes sadulavöö kasutamisel on oluline mitte kunagi liiga palju pingutada. Parim koht katsumiseks, kas vöö on piisavalt pingul, ei ole mitte pandlate all, vaid hobuse rinnaku kohal. Tänu PresTeqi vöö anatoomilistele punktidele ja optimaalsele survejaotusele aitab see piirata või isegi vältida vöö ebamugavust.